Investește în viitorul tău - locuința mult visată te așteaptă

Garsonieră

Ești gata să faci primul pas către independență? Garsoniera din cadrul proiectului Odei Towers este ideală pentru tine. Acest spaţiu locativ poate să fie noul tău start spre o viaţă aşa cum ţi-o doreşti.

2 Camere

Sunteți gata să faceți pasul cel mai sau doar vrei mai mult loc pentru tine și pasiunile tale? Fii pregătit să îţi începi viaţa într-un loc nou, alături de o comunitate aparte. Apartamentele de 2 camere sunt pregătite să îți ofere intimitatea de care ai nevoie dar și mai mult spațiu.

3 Camere

De azi visul tău nu mai e vis, deoarece l-am transformat în realitate - apartamentul de 3 camere de la Odei Towers este pregătit pentru tine și pentru familia ta. Suprafeţele şi compartimentarea sunt special gândite pentru confortul tău și al familei tale.

4 Camere

Apartamentul de 4 camere din Odei Towers este spațiul locativ ideal pentru tine și pasiunile tale. Un apartament grandios, atent compartimentat dar și foarte spațios care îți va permite să îți amenajezi apartamentul așa cum vrei. Birou de acasă? Camera copilului? Dressing mare?

CONTACTEAZĂ-NE

În sfârșit acasă!

Odei Towers este proiectul atent conceput pentru cei ce caută cele mai înalte standarde în materie de locuințe la o ofertă avantajoasă. De la finisajele premium, la locație și design modern, conceptul gândit de echipa noastră are în spate ani de muncă în domeniul imobiliar.

Viitori rezidenți se pot bucura de un loc unic, unde predomină calitatea și unicitatea fiecărui apartament în parte.

Facilitați

  • Spații verzi
  • Locuri de parcare
  • Spații de joacă
  • Proximitate spații comerciale

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact

  • Mobilierul este cu titlu de prezentare. Apartamentele se oferă spre vânzare nemobilate.
  • Pot apărea diferențe de +/- 3% între suprafețele aflate în schițele comerciale și măsuratorile cadastrale.
  • Toate materialele și desenele / schițele incluse au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligații sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relație juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile actelor juridice încheiate în mod valabil între părți.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul și structura prezentării în orice moment, fără nicio informare prealabilă.